pieczołowicie wytwarzane przez serowarnie Caseus
z mleka owiec, krów i kóz wypasanych na wysokogórskich pastwiskach w Pieninach,
dojrzewające w naturalnej, wapiennej grocie na Jurze Krakowskiej w okolicach Ojcowa
Cena 49,-
pieczołowicie wytwarzane przez serowarnie Caseus
z mleka owiec, krów i kóz wypasanych na wysokogórskich pastwiskach w Pieninach,
dojrzewające w naturalnej, wapiennej grocie na Jurze Krakowskiej w okolicach Ojcowa
Cena 49,-
potrawy tworzone wedle nagromadzonych przez lata
przepisów, oparte na własnym doświadczeniu
O ceny specjałów, potrawy dnia i nowe zakąski przedobiednie spytaj Pryncypała
wygniatane i dekorowane ręcznie przez Starszego Cukiernika
wedle tradycyjnych domowych receptur,
zawsze z prawdziwego masła
pieczołowicie wytwarzane przez serowarnie Caseus
z mleka owiec, krów i kóz wypasanych na wysokogórskich
pastwiskach w Pieninach, dojrzewające w naturalnej,
wapiennej grocie na Jurze Krakowskiej w okolicach Ojcowa
49,-
Restauracja Stary Dom
ul. Puławska 104 / 106
02-620 Warszawa
Godziny otwarcia restauracji:
Poniedziałek - Niedziela Kuchnia 12.00 - 22.30
Poniedziałek - Niedziela Restauracja 12:00 - 23:30
Oprawę fotograficzną wykonał: Daniel Miśko, www.danielmisko.pl